Tlačna oprema 2024.

21. hrvatski seminar o tlačnoj opremi

Zagreb, Kongresni centar 'Antunović', 23. svibnja 2024.
0
DANA
0
SATI
0
MINUTE
0
SEKUNDE

Više od dva desetljeća okupljanja stručnjaka u području opreme pod tlakom

Još od 2004. godine Hrvatski seminar tlačnoj opremi tradicionalno je mjesto za okupljanje struke u tom za gospodarstvo važnom području. Naime, oprema pod tlakom predstavlja osnovne elemente energetskih, procesnih i termotehničkih sustava i zauzima drugo mjesto po brojnosti u industriji u zemljama Europske unije. Njezina konstrukcija, proizvodnja, inspekcija i održavanje iznimno su bitni za sigurnost ljudi, materijalnih dobara i okoliša, ali i za ekonomičan rad postrojenja.

Seminar koji je prošle godine održan 20. put stoga je i zamišljen kao središnje mjesto za okupljanje stručnjaka iz područja opreme pod tlakom i svih drugih kojima je oprema pod tlakom na bilo koji način dio svakodnevnog posla.

 

 

 

Hrvatski seminar o tlačnoj opremi je dio Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2023. - 2024. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke ENERGETIKA MARKETING (suglasnost Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine od 13. listopada 2022. godine, klasa: 131-01/22-01/13, ur. broj: 531-04-2-22-4).

 

**** Sudjelovanjem na skupu obveznici stručnog usavršavanja ostvaruju sedam bodova od čega četiri za regulativu.

Pokrovitelji:

Znanstveno-stručni pokrovitelji:

Organizatori:

Medijski pokrovitelji: