Tlačna oprema 2023.

20. hrvatski seminar o tlačnoj opremi

Zagreb, Kongresni centar 'Antunović', 6. srpnja 2023.

Dva desetljeća borbe za stručan pristup

Hrvatski seminari o tlačnoj opremi već 20 godina ispunjavaju očekivanja sudionika i donose nove ideje za unaprjeđenje cijelog područja opreme pod tlakom, potičući odgovorne osobe i nadležna tijela na suradnju u tom području punom posebnosti i iznimno važnom za cijelo gospodarstvo.

Naime, kako je istaknuto na održanom, jubilarnom 20. hrvatskom seminaru o tlačnoj opremi, a što se neprestano ponavlja u protekla dva desetljeća borbe za struku i stručan pristup rješavanju problema, oprema pod tlakom se zbog opasnosti za ljude, okoliš i materijalna dobra ubraja u iznimno osjetljivo i zahtjevno područje kojem se stoga mora posvetiti posebna pozornost.

 

 

 

Hrvatski seminar o tlačnoj opremi je dio Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2023. - 2024. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke ENERGETIKA MARKETING (suglasnost Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine od 13. listopada 2022. godine, klasa: 131-01/22-01/13, ur. broj: 531-04-2-22-4).

 

**** Sudjelovanjem na skupu obveznici stručnog usavršavanja ostvaruju sedam bodova od čega četiri za regulativu.

Pokrovitelji:

Znanstveno-stručni pokrovitelji:

Organizatori:

Medijski pokrovitelji: