Toplinarstvo 2023.

3. forum o rješenjima za daljinsko grijanje i hlađenje

Osijek, Vikarijat Osijek, 14. - 15. rujna 2023.

Ususret budućnosti grijanja...

Pariški sporazum, Europski zeleni plan, paket 'Spremni za 55' i ukidanje ovisnosti Europske unije o ruskim fosilnim gorivima neki su od izazova s kojima se trenutačno susreće energetika. Posljedično treba dekarbonizirati i toplinarske sustave, odnosno manje ili više centraliziranu opskrbu toplinskom energijom.

Kako pokriti potrebe za toplinom iz obnovljivih izvora, koji se projekti ostvaruju i planiraju u području toplinarstva te koja su suvremena rješenja, proizvodi i usluge za proizvodnju, distribuciju i opskrbu toplinskom energijom pitanja su na koje je godine odgovorio već treći po redu Forum o daljinskom grijanju i hlađenju - Toplinarstvo koji je 14. i 15. rujna 2023. godine održan u Osijeku.

 

Toplinarstvo - forum o rješenjima za daljinsko grijanje i hlađenje je dio Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2023. - 2024. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke ENERGETIKA MARKETING (suglasnost Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine od 13. listopada 2022. godine, klasa: 131-01/22-01/13, ur. broj: 531-01-2-22-4).

 

**** Sudjelovanjem na skupu obveznici stručnog usavršavanja ostvaruju 12 bodova, od čega dva za regulativu.

 

Sponzor i pokrovitelji:

Znanstveno-stručni pokrovitelji:

Organizatori:

Medijski pokrovitelji: