4. konferencija o novim tehnologijama, robotizaciji i automatizaciji u industriji i zgradarstvu HRVATSKA 4.0

SVIJETLA BUDUĆNOST

8. konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti, pametnim domovima, zgradama i gradovima

Zagreb, Kongresni centar 'Antunović', NOVI DATUM ODRŽAVANJA: 26. siječnja 2023.
0
DANA
0
SATI
0
MINUTE
0
SEKUNDE

Svijetla je budućnost pred nama...

U tri stručna skupa pod nazivom Hrvatska 4.0 pokazali smo inspiracije za budućnost... i idemo dalje. Tema novih tehnologija, robotizacije i automatizacije u industriji, zgradarstvu i energetici usko je povezana s temom pametnih domova, zgrada i gradova, a ta se tema opet nadovezuje na temu rasvjete koja se bez novih tehničkih rješenja u elektrotehnici i automatizaciji ne može zamisliti.

Razlog je to zašto smo odlučili Konferenciju o novim tehnologijama, robotizaciji i automatizaciji u industriji i zgradarstvu Hrvatska 4.0 i Konferenciju o energetski učinkovitoj rasvjeti, pametnim domovima, zgradama i gradovima (koju nismo održavali u protekle dvije godine) povezati u jedan skup pod krovnim nazivom 'Svijetla budućnost'. Skupovi će se u tom novom obliku održavati dva dana, s time da će prvi dan biti obrađivane teme iz područja novih tehnologija, robotizacije i automatizacije, a drugi dan teme iz područja rasvjete, pametnih domova, zgrada i gradova.

S takvom sinergijom dobro utabanim koracima nastavljamo pružati inspiracije za budućnost...

 

 

NAPOMENA
Zbog tehničkih razloga održavanje skupova prebačeno je za 26. siječnja 2023. godine i održavat će se samo jedan dan.

 

 

Konferencija Hrvatska 4.0 i Konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti dio su Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2021. – 2022. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke ENERGETIKA MARKETING (suglasnost Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine od 4. ožujka 2021. godine, klasa: 131-01/21-01/2, ur. broj: 531-01-21-3).

 

**** Sudjelovanjem na samo jednom od skupova obveznici stručnog usavršavanja ostvaruju sedam bodova, od čega jedan za regulativu, što znači da se sudjelovanjem na oba skupa ostvaruje 14 bodova, od čega dva za regulativu.

Pokrovitelj:

Znanstveno-stručni pokrovitelji:

Organizatori:

Medijski pokrovitelji: